**Nur Jannah & Ahmad Rizqi**


My name: mAmA and ABaH Jannah
My Fotopage: http://mamajannah.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Ibu HSMF
Latest entry:Rindunya...
Rindunya saya... rindu sangat kat fp saya ni... masa ni zaman kemaruk edit gambar.. maklum la, zaman anak sorang... sekarang? saya sudah punya anak tiga! Alhamdulillah... Terasa lama tinggalkan zaman fp... semua nya kembali apabila sahabat saya ibu Chem 'add' saya ke dalam FB geng fp! Dan hari ni, terasa ingin kembali mengepos sesuatu ke dalam fp ni.. sekurang2nya sawang2 kat fp ni dah bersih... Sekarang saya masih di blogspot, di sini http://kray2005.blogspot.com/... juga aktif di FB https://www... View this Fotopage entry
Bonda humaira aka Ibu husna
Hirda Ibrahim
Latest entry:Hong Kong - Day 1
time : 3am - 12 midnite venue: lcct + HKIA + Disney's Hollywood Hotel + the peak + madame tussauds + arena of stars actually this trip/vacation also can be called as "rombongan anak2, menantu2 & cucu2 ibrahim" cuma cik brahim & cik ani je yg x de. my parents x mo pi. this trip actually is a dream come true for me; one disney's die heart fan. & hardy; buzz lightyear's die heart fan. actually it's a post bday present for hardy & our pre-anniversary present. kiranya 2 in 1 le kan? save budget. ;) View this Fotopage entry
shower curtain.
WinX WinX
Latest entry:I Love Petrosains
View this Fotopage entry
Suhana Hasanif
Latest entry:Hepi Besday Hanim
@ puncak perdana View this Fotopage entry
gee nasrul
Latest entry:It's been two years ....
salam... just trying to 'sapu habuk2' kat laman ni... memperkenalkan... my 1st n 2nd edition.... ** nak edit pun terkial-kial... huhu $-) will update later (times depend ) View this Fotopage entry
Mummy Papa
Latest entry:Pulangnya dari sekolah..
aktiviti di kindergarten sgt menyeronokkan hati nurani saya main pasir, panjat pokok, main lumpur (pasir yang dicampur air ~ lumpur ), bakar biskut, conteng muka, dan macam2 lagi.. hasil lepas main pasir.. ops saya malu la mummy..macam mummy :"> pembersihan glove haruslah setiap hari sbb ada satu ni je kalis air jom mandiii g big boy buat semua benda sendiri oke tadaaa.. aaah neinnn (jgn bawah lagii.. sexy eww) 'macho' = gini ke mummy? macho ... View this Fotopage entry
Nur Aira Husna Mohamad Suhaimi
Latest entry:Anak ketiga
Lahir pada 3 Mac 2010 jam 11.45malam di GMC. berat 3.20kg panjang 51cm. Nama diberi Nur Iffah Hannan View this Fotopage entry
abdulhafiizh wanzatulhijanah
Latest entry:last entry...snow at bandaisan
hai semua...ni mungkin my last entry la kot...xsempat btoi nk tgk fp ni..kalut dgn bdk2 ni jer...ni entry pasal kami pi jalan2 ke snowpark di fukushima. matahari terik, angin pon xder jadi mmg syokkk sgt main snow. along mmg asyik sgguh main...siap buat snowman lg... kepada kengkawang yg ada facebook sila la add saya yer...bley la kita jumpa kt sana plak...sy mmg salu bukak facebook...search nama sy yer wan zatul hijanah View this Fotopage entry
mama haikal
Latest entry:Budak Yang Tak Sihat
Cuba teka sape saya? Tengok betul2....... Jeng...jejeng...... * * * * * * * * * * Sayalah Dania Nafeesa :-) Minggu lepas saya tak bape sihat.....sebabnya gigi atas saya nak tumbuh. Saya asik merenggek2 jer. Saya rasa tak selesa sbb gusi saya rasa bebgkak. Hisap susu pun saya tak nak. Pastu bila Mama & Papa bawak pegi klinik.....doktor check dan dia kata tekak saya merah dan bengkak skit. Sebab tu la saya tak bape nak hisap susu. Hari ni saya dah ok dah.....dah boleh his... View this Fotopage entry
zura robiai
Latest entry:Beralih arah
Semenjak dua menjak ni menyampah benar mama pada fp ni ha.. tak mau download gambar...sakit hati mama la... untuk itu...kepada kawan2 ku sekalian yang baik hati serta comey2 belaka... mama dah bukak blog pasal kami sekeluarga... silalah layari blog kami yang tak seberapa.. http://juita77.blogspot.com/ View this Fotopage entry
irdina nurin sofea
Latest entry:Introducing...Irdina's new baby brother...Iddyn Rayyan Naufal
It's been a long time since I log on to FP..maklum la dh ada FB skrg ni..hehe I would like to introduce our new family member... My name: Iddyn Rayyan Naufal Bin Irwan I was born on: 14.09.09 (Monday)..I'm 2 weeks early Weight: 2.88 kg (quite small compared to his sis Irdina who was 3.8 kg) enjoy the pics :) View this Fotopage entry
one month...ready for his one-month jab
Syuhada Ishak
Latest entry:Salam Aidilfitri
Salam Aidilfitri Maaf Zahir Batin kepada semua yang mengenali ummi & keluarga. Antara makanan yang terjerang kat dapur....... Time nak balik raya kat Perak sempat lg la b'posing..... View this Fotopage entry
nak blk perak
Myra Max Henry Siwalette
Latest entry:Keira Jr with babah
View this Fotopage entry
Abah n Ummie Afiq
Latest entry:~Eid Mubarak 1430H~
Di pagi 1 Syawal :-> Layan afiq main bunga api masa orang lain pegi solat aidilfitri ;-) ....ini kes memujuk dia suruh pakai sampin....if pakai sampin...ummie bagi main bunga api....so...terpaksalah layan ;-) Afiq dengan tok wan ;-) Afiq dengan tok wan & tok mie ;-) Tok Wan & Tok Mie :-D ..... tak pernah-pernah ambik gamabr berdua....so...kasi chance kat depa sat LOL Afiq with ummie pulak.... ;-) ...punyalah seksa nak ambik gambar elok-elok dengan dia....tak nak pandan... View this Fotopage entry
najla umi and papa
Latest entry:~ EDISI NAJLA SUFYA.
mcm biasa.. bz with my daily life with 2 kiddos, and am just recovered from allergy satu badan, gatal2, merah2 and also bengkak2.. nak dekat seminggu jugakla menahan kegatalan itu.. punyalah tak tahan... but as a supermom..sakit ke tak sakit ke.. sama je.. life must go on.. non stop working.. :-O dun have much time..sempat curi2 time while the hero is sleeping... new update about najla sufya.. a sister yg very talkative..tot..tet..tot..tet... kepoh tak hengat budak ini.... :-D to dear najla.... let's ... View this Fotopage entry
Mama n Papa
Latest entry:FatinHumaira's 1st Birthday Bash - Polka Dot
Our lil' girl has just turned 1 and we celebrated her with pretty dots! View this Fotopage entry
Ayah and Mama Niesreena
Latest entry:My whole world
View this Fotopage entry
linda azam
Latest entry:fun time @ the beach
cuti labor day aritu, kiteorg sefamily + yantz sefamily ke PD..lama tul tak gi sana. plan pun last minute jek, since papa aina pun baru balik out station, so its just about a time to have a good rest. kiteorg stay kat bayu beach, sib baik ada kosong lagik..public holiday kan, sume org pun nak berholiday.. sampai tghari, pas checked in..gi mkn dlu.. then papa aina & ayah aqil gi solat jumaat..kiteorg bersuke ria melompat-lompat kat bilik. sib baik tak roboh katil tu.. ptgnye agak2 dah redup sket, barulah ki... View this Fotopage entry
father & doter..
eeacs ikin
Latest entry:Kejohanan Mini Olahraga KPLI 2009
Penat semalam pun tak hilang lagi... hari ni kejohanan mini olahraga kpli pula. Mama bertugas bawa sepanduk bagi rumah Ungu. Puas cari saper yang ader baju purple. nasib baik kak Ti ader... terima kasih kak ti. Tapi agak sedih gak... rumah Ungu kalah dalam menghias rumah. no.1(Kuning), 2(Merah), 3(Biru).... :-S ... emmm sedih.. apapun happy gak hari tu ... sebab ramai yg memuji hiasan di rumah purple cantik. Unit Kemahiran ditugaskan utk bhgn membuat sepanduk..Sepanduk tu mama yang buat... ... View this Fotopage entry
pApA aNd mUmMy
View this Fotopage latest entry
sweet sixsixsix
Latest entry:...the befday girl wish...
(yeahhhhhh... another late entry, so what?! late or never?!! hahaha... enjoy the pics!) my befday used to be second best to hari raya. thou it was not as elaborate, it was a day set aside special just for me. i can still remember when we celebrated http://sweetsixsixsix.fotopages.com/?entry=976949(my BIG three-oh befday) in genting highland 2 years back. it really was nothing spectacular but to me, it was the best befday i ever had. especially when mak surprised me with the http://sweet-sixsixsix.blogspo... View this Fotopage entry
Danish n Dania
Latest entry:Bersama Gee & Anak2
Weekend yg lepas kami semua balik ke kampung Johor.. bertolak hari jumaat selepas abah balik keje.. lebih kurang dlm pukul 11 mlm kami tiba di Pontian :-) tujuan kami balik kg kali ni sebab embahcik akan menjalani pembedahan untuk membuang hempedu pd hari sabtu pagi.. Alhamdulillah, segalanya berjalan dgn lancar :-> embahcik dh pun discharge pd hari isninnya.. kebetulan kami berada di JB sepanjang hari sabtu tu, mama ajak abah pergi ke rumah Gee (Anis & Aina).. semua ada kecuali papa anis dan aina (ada k... View this Fotopage entry
Shalia Irliana
Latest entry:Wedding Syasya - Rizall
waaaaaaa... mmg dah bersawang habis fp aku ni hahahaha.....hampir terlupa dah user & paswword sib baik godeknyer godek masih leh bukak.... ni kire special entry lah..sempena perkahwinan opismateku syasya & rizall pada: 10/1/2009 tempat: Felda Kota Gelanggi 2 Jerantut Pahang Seawal 8.30 pg gerak dr bumi cyberjaya... dalila hangkut jer tgh tdo...sbb x koser nak dgr jerit tangis dia pepagi hari... singgah kat hentian Temerloh mandikan dia... selamat sampai umah pantin kul 12.15 without sesat..( tu pun... View this Fotopage entry
mcm² hal..
zam jas n arif
Latest entry:Alhamdullillah.. rezeki dari Allah S.W.T
dah lama rasanye tak berupdate.. biasanye busy sangat dengan kerja, forum2 onoine chit chat kekadang kurang dah..huhu ni pon sbb boss ramai bercuti dpt la curi2 masa online kat fp ni..ehehe ada berita nak kongsi ngan korang.. tak sangka setelah 3-4bulan tunggu akhirnye berjaya jugak hasilnye..ehehe..alhamdullillah doakan zam berjaya menempuhnye selama 40minggu k.. harap2 kali ni dapat la merasa normal delivery process..ehehhe View this Fotopage entry
evlensa photography
Latest entry:Salam Raya 2010
View this Fotopage entry
zuera mokhtar
Latest entry:UPDATE
hai all... nak bgtau pada yg xtau lagi ye.. saya selalu update di sini http://jasfyra.blogspot.com jumpa di sana.... View this Fotopage entry
dellania socrafasa
Latest entry:RaYa DaTaNg LaGi!!!!
Thank you to all who were able to make it despite having other more important occasions to attend. Thank you for making mommy's 30th year a SPLENDID one! Hope to see all of you again next year. Lain macaammmm jer pose :) us, with err .... our big family? :) eksaitednya derang tgok candle lite tu tu diaa.... baiklah ... kita teruskan wawancara kita pada hari ini ... View this Fotopage entry
acara memanaskan satay
mai n zaimi
Latest entry:New Link-Combined FP with Hubby
Dear Beloved Friends... FYI, from today onwards, you can view my FP-'Happily Ever After' via my hubby's FP since we've incorporated into 1 FP....kindly view it at http://zaimi79.fotopages.com/ Thanks... View this Fotopage entry
Mama Dan BabaH
Latest entry:Open House
Ini cite lama mama baru nak update.Masa nie auni demam panas,masa nie mama dah janji nak g open house umah kakak maz.Terlalu panas badan auni,mama beli ubat kat klinik pakar kanak2 tue jer malas nak jumpa doktor sbb ramai sgt org.Lepas beli ubat kasi auni mkn ok ckit,mama gerak terus ke rumah kakak maz jom kita layan gambar xbyk bateri luper casss daaa.. Ini tuan umah View this Fotopage entry
AjaK DiaNa
Latest entry:My Blog
Just to inform u alls.. mama dah beralih arah ke donia blogging pulak... boleh gi sini http://dianaajaq.blogspot.com View this Fotopage entry
Ezzac DeTenet
Latest entry:AIDILFITRI 2008 (01 OCTOBER 2008)
Lama nyer tak update FP nih... bukan nyer bizi pon...cuma internet kat opis tak leh nak access...tuh yg bersawang FP nih... arini pon aku curi2 'access' internet kat opis...demi meng'update'kan FP aku nih... So, kat sini aku nak ucapkan SALAM AIDILFITRI untuk semua dari kami sekeluarga...semoga Syawal kali nih lebih bermakna dalam hidup korang... kalau ada salah & silap harap maafkan sepanjang pembabitan kami dengan dunia FP nih... Maaf lah semua..aku tak dapat nak jenguk FP korang s... View this Fotopage entry
ikka n co
Latest entry:Mesej Hari Raya!!!
Kami sekeluarga ingin mengucapkan "Selamat Hari Raya AidilFitri" buat semua kawan-kawan cyber kami!!!Mohon maaf Zahir & Batin!!! P/S...Buat Open House jgn lupa jemput kami ek!!! hehehehe LOL Yang balik kampung tu..jgn pandu kereta laju-laju tau..ingat org yang tersayang!! Rancang lah perjalanan anda...ok!!! Kena tag dr Kak Iena:- Mari sini eden jawab kan..hehehehe 1) Berapa pasang baju anda tahun ini dan colour apa? Tahun nie memandangkan kami beraya dlm suasana yang sederhana.... View this Fotopage entry
Mama Farhan and Emily
Latest entry:**~~Our Pride & Joy~~**
http://lilypie.com() http://lilypie.com() http://daisypath.com() View this Fotopage entry
raisyam abrahman
Latest entry:Pre-Aidilfitri
Time to prepare LOL View this Fotopage entry
Fish for sale
Danea Nafeesa Ilham
Latest entry:Majlis Potong Jambul & Kenduri Akikah
Huuhu...berkurun lama da fp ni x ber update...heheh byk tul gambar x upload :P nih citer terbaru..last friday lik batu pahat, sbb ader wat kenduri doa selamat merangkap kenduri akikah n potong jambul si haeqal...tp yg kelakar nyer..si haeqal nih time nk start ptong jambul tuh..beria2 dia nangis..hahah spoil tul la..ha rosak majlis...so, nih dia gambar pada hari kejadian..enjoy da pics..ya View this Fotopage entry
lieya latif
Latest entry:~MOVED~
feel free to view my blog at http://lieyalatif.blogspot.com View this Fotopage entry
Fariza Rasyid
Latest entry:Happy Belated 2nd Birthday to Nuryn Insyira
Hi sayang Mummy.. sorry sangat mummy tak sempat nak update pasal Nuryn sejak kebelakangan ni.. Sibuk sgt mummy ni kan.. actually birthday Nuryn last 21 July tu kita semua sibuk ngan preparation untie Boob kawin kan.. dah lah susah nk jumpa untie Boob. so, bila dia balik M'sia nk kawin, semua perhatian tertumpu kat dia.. Tapi, we had fun during the wedding kan.. melaram sakan anak mummy sorang ni.. walaupun takut2 ngan tok teh.. tapi we go all the way kan... ni ade few gmbr nuryn during the wedding... ... View this Fotopage entry
Us together
WLZ and Co
Latest entry:Nickelodeon's Party!
We went to Nick's Party at Cyber last Saturday (without Umar.. :-S tak berani nak bring him along, takut demam pulak).. it was fun but sadly, we missed Dora's appearance, face painting & some other games since we only came around 4pm.. Lana played some games & won some prizes (stickers jer :-D ), danced along with Sponge Bob & Starfish & even took a group photo with them!.. however, cuaca on that day cam mendung & dah nak ujan sgt, so they had to end the party around 5.30 instead of 6pm..Lana was not happ... View this Fotopage entry
chem ticha
Latest entry:taman botani, putarajaya
View this Fotopage entry
afar mysara
Latest entry:updates!!!!!!!!!
View this Fotopage entry
Nor Bashidha Abu Bakar
Latest entry:Khayra oh khayra
shida dah lama sangat tak masuk fp ni.. dengan kerja yang melambak2 ni.. Hari ni tetiba jer teringat nak view kak echa nye fp and dari situ shida bukaklah fp mamajannah dan lieya... seronok betul tengok gathering dia orang.. terasa nak join pulak...insya-allah.. kyra skrg dah 1 tahun 5 bulan.Mg lepas kyra di masukkan ke hospital sebab kena demam panas and sampai sawan.. huhuhu takut betul rasanya masa tu.tapi kyra ni kalau kat hospital macam tak sakit,.. sihat je.. sampai mama rasa anak mama ni demam pun m... View this Fotopage entry
main jap
nana ahmad
Latest entry:update
hi mommies, friends and family.. i might not be able to update my fotopages frequently, but my hubby suddenly do. for your viewing pleasure, please visit his website : http://www.fadzli.com(www.fadzli.com) cheers... nanako View this Fotopage entry
Lisya And Mummy
Latest entry:Aksi Lisya Kembali
ni kira gambar lama la sbb rambut dia pendek lagikan, nampak la cam lurus konon, skang dah panjang sket nampak cam curl lak rambut dia, tak tau ikut rambut sapa tah sbb rambut mummy ngan papa lurus, ni sure terkenan dulu tgk ada bb gurl tu rambut curl lebat itam, tapi lisya rambut nipis curl halus je rambut dia, apa2pun mummy suka la asal berambut :D siap air liur bersepah la kat mulut tu :D View this Fotopage entry
keta citroen papa
Mama Batrice
Latest entry:SALAM KAWAN2
Salam sumer............merindui Zana & Batrice...........? ada ker yang rindu.........hu hu hu ampun yerk kengkawan.......x terkejar Zana nak update FP nie.......almost 4 months berlalu.........entry tu jugak yang keluar kan................sampaikan password nak masuk FP nie almost terlupa.........nampak sangat ler Zana seperti melupakan dunia FP........... Hakikatnyer...............tidak yerk..............kawan2 sumer still Zana ingat.........btw...........dengan ini, secara rasminya........ZANA TUTUP ... View this Fotopage entry
mama saya
Latest entry:lama tak update
wah...rumah ni dah penuh dengan sawang....tak berupdate langsung...huhuhuh...belum sempat nak edit gambar... nanti2 mama update gambar masa raya ye...tungguu....sementara tu boleh la ke blog mama untuk update terkini keluarga kami... http://liwaniel.blogspot.com :-D View this Fotopage entry
PaPa MaMa LuQMaN
Latest entry:CREATE NEW FP....
ATTENTION ALL!! MY NEW FP IS STILL UNDER PROGRESS....I WILL OPEN FOR GENERAL SOON....HOPE NO MORE "HANTU" LAGI DISTURB MY HAPPINESS.... SELAMAT TAHUN BARU MAAL HIJRAH 1429 UNTUK SEMUA.... OK!!HAVE A NICE DAY!!! -bYe- View this Fotopage entry
masa ni saya 10 bulan...
suhanira junoh
Latest entry:Selamat Hari raya Adilfitri
Raya celebration this year at my mum's house, Kelantan From all of us, Ummi, Papa, Anis & Afina.. "SELAMAT AIDLFITRI" Time to salam, hugs & kisses & collect angpow.. And time to eat.. My mum's Nasi dagang is the BEST!!. My husband & cute daughter, Afina can't wait to test. View this Fotopage entry
fadhilah fasihah
Latest entry:sukom zon 5 di kota tinggi
ari sabtu sukom zon 5 bagi bola tampar.ibu dan ayah bawa twin tengok sukan.gambar-gambar semasa sukan berjalan. :-D View this Fotopage entry
tengok apa tu sayang
abc def
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016