**Nur Jannah & Ahmad Rizqi**

By: mAmA and ABaH Jannah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 25-Aug-2008 08:52 Email | Share | Bookmark
Selamat Bertunang Along Faezah & Fakri


Sabtu lepas, lepas isyak, Along faezah ngan bopfrennyer Fakri telah ditunangkan ...
Alhamdulillah, rasa2 nya mereka dah lama kawan..dah dekat 4 tahun kot..masa study kat Uitm Arau perlis..
sekarang mereka sambung degree kat upsi, nak jadi cikgu..
Insyallah bulan 12 ni, mereka akan disatukan..

Kirakan Along Faezah ni, pangkat mak sedara ngan mama, so pangkat Tok Long ngan Jannah & Rizqi..Keh..kehh....
sangat rapat ngan mama, Jannah & Rizqi..

Majlis pertunangan dijalankan lepas Isyak..rombongan fakri dari nun jauh, kedah tuu..
kirakan pertunangan ni melibatkan Utara Selatan..
Majlis berjalan dengan lancar dan meriah..
Along faezah malam tu macam pengantin..macam nak nikah..
anggun dan jelita gitu...

So, Abah tak melepaskan peluang merakamkan detik2 istimewa itu..
Jannah ngan Rizqi seperti biasa, maintain Ok bila bab2 enjoy dan meriah ni..ndak2 Rizqi tak ngantuk lansung..





Untuk along faezah & Fakri, selamat menjalani tempoh bertunang..tak sabar nak tunggu bulan 12, pengantin 4..


So minggu depan 31 ogos, adik along faezah lak akan bertunang, iaitu angah afzan..makan2 lagi lah kejernya...Kita enjoyyyy


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net