**Nur Jannah & Ahmad Rizqi**

By: mAmA and ABaH Jannah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 15-Aug-2008 07:24 Email | Share | Bookmark
Birthday Party Jannah...08.08.08






Alhamdulillah....atas izinNya maka terjadilah peristiwa majlis hari jadi jannah yg ke-2 ini...tak dapat digambarkan dengan kata-kata bahawa kami amat gembira dgn sambutan majlis ini...sebenarnya cadangan untuk mengadakan majlis ini telah wujud 1 minggu sebelum hari lahir Jannah..mama mengutarakan cadangan dan abah dengan sporting telah setuju 100% tanpa bantahan.,.thanks abang...dari tahun 2007 lagi, after 1st birthday jannah, mama dah berkira2 nak buat birthday jannah,,,mama suker sangat dengan no 08.08.08 ni..bukan senang nak dapat..sekali dalam hidup...

So, segala preparation dilakukan di saat2 akhir..maklumlah minggu bz sebab kolej diaudit.ISO..mama buat kad jemputan , hubby lak buat bunting...


Hubby banyak membantu, dialah yg membungkus goodies bag,buat check list dan memberi idea untuk bagi prezent kat kanak2 yg hadir...thanks sayang,,,tahun depan ader rezeki kiter buat lagi kkk...muachhh...


Jannah punya mood hari tu adalah seperti biasa, berkepit jek ngan mama ngan abah ..lagi ramai org, lagi pemalu sifatnya.ntah ikut perangai sapa?? mama pun tak tahu....Rizqi lak, boy encem mama tu..maintain ok jer,,berbunyi biler nak susu jer..Sayang anak2 mama ni...




Makanan ,minuman dan decoration telah dibuat oleh Faiz dan anak-anak buahnya ( student2 bakery)..thanks tidak terhingga atas penat lelah untuk menjayakan majlis ini dari mula persiapan hingga tamat majlis ini..kata hubby ayam bbq tu memang sedap..yummy..yummy..tapi sayang mama tak sempat makan, maklumlah tuan rumah...
Antara menu yg ada pada malam tu ialah ayam/ikan/hot dog BBQ, mee hoon singapore,nasi goreng nanas, garlic & mushroom sup, french fries, salad, coslow, roti canai,castard jagung,kek, cup cakes ,buah-buahan,,,


Kek dan cup cakes telah dibuat oleh Sulaiha..sayangnya,majlis malam tu dia tak hadir, sebab p penang utk majlis perkahwinan kawannya,,,,memang sedap kek coklat tu...pekat giler..kalau kat kedai tak dapat mcm tu...



Kami ingin mergucapkan terima kasih kepada pihak kolej kerana mengizinkan kami menggunakan kemudahan kolej bagi merakam peristiwa yg amat bermakna dalam hidup kami,,,



Begitu juga utk tetamu2 yg hadir..Hampir 85% dari yg dijemput dapat hadir.Thanks kepada kawan-kawan kolej yg sudi datang utk berkongsi kegembiraan ini.





Antaranya ialah:
1.Bos kolej, En Razak dan isteri
2.Ustaz Hashim dan anak-anak
3. Zaidah
4.Kak Suzi dan anak-anak(mohd,Husna & Huda)
5.Azi,Yusry & Alya
6.Tipah & Qaseh..
7.Hafiz Syukur,Suzi & Husna
8.Diana & Asmah
9.Syukri,Normah,Aina&Aini
10.Halim
11.Hafiz Hamdan
12.Maliki
13.Kak Rohaizah & Hanafi
14.Kak Halina, Izzati
15.Kak Rodziah & anak-anak
16.Mas Ayu & hubby
17.Mak Minah (nenek), Muntaz ( Mak Oda) & Muaazz (Muksu) – pengasuh Jannah&Rizqi...
19.Abu
20. Faiz & students...



Malam tu, kami balik rumah dalam kul 1130 malam setelah serahkan segalanya pada Faiz & geng, . punyalah penat agaknyer, sampai kul 9 pagi baru Jannah ngan Rizqi bangun..
Insyallah, tahun depan kalau ader rezeki, kita jumpa lagi...










View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net