**Nur Jannah & Ahmad Rizqi**

By: mAmA and ABaH Jannah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 31-Jul-2007 01:02 Email | Share | | Bookmark
Countdown leaving babyhood..

8 hari lagi buah hati mama, Nur Jannah akan meninggalkan “dunia baby”...bagi mama jannah ada lah baby mama selama-lamanyer…sedih ,gembira ,bimbang hati mama ini mengingatkan Jannah akan melangkah 1 tahun.. 1 tahun yang penuh dengan kebahagiaan …Jannah, mama dan abah doakan Jannah akan sentiasa bahagia dalam meniti kehidupan ini sayang.. mama dan abah juga doakan agar jannah sentiasa dibawah lindungan Nya dalam apa jua keadaan..Jannah menjadi keutamaan mama dan abah…segala kasih sayang mama dan abah akan dicurahkan untuk Jannah..setiap detik mama ingin bersama Jannah… ketika jannah membuka mata dipagi hari, mama lah orang pertama yang akan menyentuh pipi jannah..ketika malam tiba, jannah ingin melelapkan mata, mamalah yang akan mendodoi jannah…Mama ingin menjadi orang pertama yang sentiasa disisi Jannah dalam apa jua keadaan…dekat dihati jannah…jannah adalah permata hati mama yang tidak ternilai..mama sayang Jannah!!!








Sunday, 29-Jul-2007 11:14 Email | Share | | Bookmark
Dialog : Jannah nak p sekolah mama!!

 
 
 
View all 6 photos...
Minggu lepas mama mengemas barang2 jannah..barang2 yang dah tak muat lagi, mama simpan dalam box toyogo...mama nak simpan beg sekolah pink jannah( he..he..)..tiba2 jannah pun datang, cuba nak pakai beg pink dia tu..
Mama : Jannah nak p sekolah ye??...
Jannah : (mengangguk)
Mama : Jannah nak p sekolah mana??
Jannah : tunjuk tangan kat luar..
Mama : tu bukan nak p sekolah, tu nak p jalan2..
Jannah : tersengih..terus jalan..
Mama : Sapa nak anto jannah p sekolah ni??
Jannah : (terus naik fisher price walk n ride)
Mama : mari breakfast dulu...








Wednesday, 25-Jul-2007 12:34 Email | Share | | Bookmark
Jannah Oh Jannah!!








Sunday, 22-Jul-2007 04:36 Email | Share | | Bookmark
Jannah ngan tudung nabila...

Ala sopannyer ..duduk bersimpuh...
alamak, dah bukak tudung pulakkk..
Alamak,kantoi!!! duduk terkankang...
View all 6 photos...



Sunday, 22-Jul-2007 03:11 Email | Share | | Bookmark
Bergambar di studio..

Ini lah family Jannah..
Tengok tu masam jer muka Jannah..
 
View all 12 photos...


Mama dapat kupon untuk amik gambar studio free 8R sekeping..so mama decide nak bergambar pakai baju ala-ala raya ..mama kata gambar ni boleh dibuat grafik untuk kad raya..tapi tengoklah Jannah tu, masam jer mukernyer… sebab dia tengah syok meronda2, mama lak amik dia untuk bergambar..

Mama lak dimake up oleh tukang make up tu ..mama nak yang light2 jer..
pas tu kan ader, pasar malam..abah ajak mama turun..
tapi mama tak nak turun,,malu dengan make up..he..he..
apalah mama ni…kate nak jadi model..




[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net