**Nur Jannah & Ahmad Rizqi**

By: mAmA and ABaH Jannah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 15-Dec-2007 09:04 Email | Share | | Bookmark
Kidsport OU - 15 Disember 2007

Memang seronok dapat bergatheting reramai macam ni.. thanks abah sebab bawa Jannah ngan mama p berpoya2 ngan kengkawan mama & Jannah...tapi yang pastinyer jannah nampak mama yang terlebih excited..he..he..
Si Jannah ni pun satu, mentang2 lah dan besau.. tak nak dipegang... tak nak di dokong...berlari sana berlari sini, amik bola orang lah..ader ke patut ader anak cina tu tengah syok focus nak tendang bola, dia boleh amik bawa lari...bengang giler..terkebil2 nak cina tu..ha..ha... ..
Lepas jer kuar dari kidsport tu, mama ngan abah terus bawak jannah balik..mama singgah kat McD beli aper2 yang patut untuk dimakan dalam keter..mama ngan abah plan tak nak singgah maner2..terus jer balik segamat..sebab esok pak long Jannah punyer majlis kawin...
Thanks pada kengkawan semua...mintak maaf kalau ader yang tak sempat nak beramah mesra...ader rezeki, kiter jumper lagi kkkkkk....




Thursday, 15-Nov-2007 05:42 Email | Share | | Bookmark
Jannah -15 months & Dinner Raya 2007 Kolej Komuniti Ledang

Jannah dah 15 bulan...dah macam2 yang Jannah tau..yang pastinyer panjang akal tu tetap ader...Perkembangan jannah :
1. Suker duduk atas perut mama--- la ni mama akan suruh dia duduk atas perut abah, lagi best...
2. Pantang nampak mama ngan abah pegang pen ngan kertas --mesti dia amik, pas tu mulut bising..konon nak bagitau apa yang dia nak tulis...
3.Manja sangat dengan abah -pagi2 bangun mesti panggil Bahhh(lembut jer suaranya)..kalau abah drive, tak alih2 mesti pegang lengan abah...
4.kalau ader call masuk jer, mesti sebut Abahhh....
5.Suker sangat makan mee supp....
6.Kalau mama marah, dia mesti datang dekat dan pegang pipi mama...tak jadi marah lah pulak
7.Masuk jer kete, kalau mama nyanyi, dia switch onn radio atau dia akan suruh""kak!!kak!!""(bukak) radio..


Ni lak gambar masa jannah ikut mama ngan abah dinner raya kolej...buat Kat Gunung Ledang Resort..
yang bestnya Jannah ramai kawan yang berpoya2 diatas stage...


Tuesday, 6-Nov-2007 05:26 Email | Share | | Bookmark
JANNAH p GYM & Playground

Pada 2 - 5 Nov ari tu, mama ngan abah p kursus kat Bayview Hotel,Melaka...Mama dapat satu bilik free sebab ada lecturer lain tak dapat datang...so mama bawa along aina untuk jaga Jannah...mama ngan abah kursus dari kul 8.30 -4.30...so, Along aina pun bawa Jannah p gym dan playground yang ada kat hotel tu...petang lak abah layan Jannah mandi swimming pool...


Sunday, 14-Oct-2007 23:37 Email | Share | | Bookmark
Riang Ria Hari Raya -sana sini Jannah...

Hari Raya tahun ni memang begitu special kepada mama dan Jannah..sebabnya Abah punya birthday pun jatuh pada hari raya pertama...
To Abah, semoga abah dipanjangkan umur dan sentiasa dilindungi Allah selalu..kami terlalu menyanyangi Abah…






Saturday, 13-Oct-2007 08:29 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT HARI RAYA..MAAF ZAHIR DAN BATIN..

Aslamualaikum..
Terlebih dahulu, kami sekeluarga ingin mengucapkan Selamat hari Raya... maaf Zahir & Batin...kepada semua umat manusia yang ada dimuka bumi ini, tak kiralah saudara mara ker, sahabat handai ker, jiran tertangga ker dlll....

Alhamdulillah tahun ni boleh dikatakan sakan lah beraya ...jannah pun dah boleh berjalan, apa lagi memanjang jer jalan...dari raya pertama hingga raya ke-5, boleh dikatakan pagi dimuar, petang disegamat...pagi di segamat, petang dimuar lak... beraya dalam kereta jerlah kitaorang ni...
Gambar ni pun, diambil lepas sembahyang raya, dalam perjalanan balik ke Segamat...jannah ni lak tak suka bergambar.. tengok gambar ni pun berjaya setelah abah dan mama pegang kuat2 kaki dia...apek yang amik gambar pun pegang bear untuk tarik perhatian Jannah...
Ok, gambar2 lain kalau sempat, mama upload lagi erkk...


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net