**Nur Jannah & Ahmad Rizqi**

By: mAmA and ABaH Jannah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 6-Jun-2007 18:19 Email | Share | | Bookmark
Jannah nak Jalan lah bah!!...

Abah tengah tolong unit bakeri..
biskut yang siap dipacking..sedap!!!
baby yang sibuk nak berjalan..
View all 6 photos...
Semalam abah bawa Jannah jalan2 kat kolej, tempat abah ngan mama kejer..sambil tu mama ngan abah tolong unit bakeri bakar biskut untuk souvenier KPTM..besar gak kolej komuniti ni yup..thanks mama ngan abah..jannah happy..
Tatih..tatih..

Suka dapat berjalan


Quote
sabrin@MamaAdam : Wahh best nyer. .nanti kita kongsi sama2 erk apa yang Jannah pandai dulu,apa yang Adam teror dulu...Salam perkenalan juga dari Jannah n co..


Monday, 4-Jun-2007 17:23 Email | Share | | Bookmark
Happy 2nd Annivessary To Us..

Kurniaan yang tidak ternilai..mama love u...
Abah tengah melayan Jannah..
Menu dari Secret Recipe..
View all 18 photos...
4 Jun 2007 ..genap 2 tahun usia perkahwinan mama ngan abah...Rasa tak percaya jer..dah 2 tahun mama ngan abah melalui liku2 kebahagiaan sebagai suami isteri, kekasih,teman, sahabat, musuh dll...pejam celik,pejam celik,cepat betul masa itu berlalu...
Mama ngan abah bersyukur kerana dikurniakan kehidupan yang membahagiakan disamping kurniaan yang tidak ternilai iaitu Nur Jannah..Syukur alhamdulillah... semoga rasa bahagia ini akan berkekalan..

Kenangan Aidilfitri 2006..


Jannah@Secret Recipe..

[quote]
Ouled Kenitra : thanks …
zam mama ARIF : thanks…arif memang boleh menang …go Arif!!go!!
mumtrisyia : thanks…
Shalia~mama Danish & Dalila: Thanks.. tu pun nak pakai cekak kena buat trick…jgn sampai Jannah perasan..Nak berlajar buat tickers besday tu erk??? Boleh, apa salahnyerr..tapi bukan mamajannah yang buat tu, kawan bahagian IT yang tolong buatkan…yang mamajannah tau, masuk kat www.lilypie.com..pilih umur and design ticker..pastu bagi kat member kat IT tu..Mungkin aunti Shalia leh tanya mumtrisyia..mama cakap mumtrisyia terror, dia buat sendiri besday ticker tu kat lilypie.com…Sorry erk aunti Shalia…
mama D!h@ (D!aNa): thanks. .nak Tanya mama D!h@ joint member privilege card aper?? Macam best jer…banyak ke faedahnyer???


Sunday, 3-Jun-2007 11:56 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan Jusco & K mart..

mama..tak nak tidur lagi!!!
nak bangunn please...
Alahh..bilalah nak pandai jalan ni...
View all 30 photos...
Semalam mama ngan abah bawa Jannah p JJ Air Keroh... mama kata jannah sekarang ni dah panjang akal..dah besarlah katakan... Tak nak duduk dalam stroller lama2...dah berdiri dalam stroller..aduihhhh...tak leh lambat ckit bagi makan.. .mulalah mulut tu menjerit...





[quote]
[i]mamatrisyia[/i]: tak jauh lah auntie Air Keroh tu..30 minit jer dari umah Jannah..betullah,kecian mama, mama kemas kat sini, Jannah kemas kat sana…macamtu lah..tukar2..he..he…
along fa_izahs : dah ok dah Tok Long…he..he..
[i]~Lindaz [/i]: rajin2 lah lawat fp Jannah ni yek auntie..thanks..
shida[/i] : betullah auntie…thanks coz sudi lawat Jannah fp..
[i]Shalia
: yer ker,dalila pun suka erk??boleh geng ni….
[i]~aza~’ummie afiq’ [/i]: gigi baru dua batang kat bawah, tapi menggigitnyer rasa sampai ke tulang belakang..he..he..
Mama d!h@(D!ana) : boleh auntie..thanks sebab sudi tengok fp Jannah yang tak seberapa ni…semua Jannah suka gigit…
[i]


Sunday, 3-Jun-2007 11:24 Email | Share | | Bookmark
Babacakk Jannah..

Ada something kat lansir tu..berpusing2..
Tu dah nampak kaki dia...
Cakk!!!...
View all 6 photos...
Semalam mama balik dari English Course, mama cari anak mama keliling rumah..dalam bilik tak de, kat dapur tak der...alamak!!! dalam bilik air, nasib baik tak der!!!. ..tapi kat mana erk???hati dah risau ni.. . pastu mama nampak something kat belakang langsir bergerak2, berpusing2.. bila mama datang dekat jer, cakKKK!!!! Jannah rupenyer....

[quote]
Shalia: Jannah duduk kat tangkak..tapi selalu p melaka..boleh dikatakan tiap2 minggu..he..he. .First Date??..boleh jer..nanti kalau dalila balik umah wan bolehlah jumpa erk..


Thursday, 31-May-2007 22:39 Email | Share | | Bookmark
Glory Beach Resort..Port Dickson

Tengok!! happening kan!!
Muka monyok tak dapat mandi..
akhirnyer dapat gak mandi...
View all 54 photos...
Mama sebenarnya ada kursus Pedagogi, Mentoring & Pengurusan Kokurikulum kat Glory pada 28-31 Mei..semuanyer pakej, tapi sebab nak bawa Jannah n Kuncu2nyer mama amik apartment dan tambah sedikit RM... happening!!! maklumlah cuti sekolah..Swimming pool dibuka seawal 7 pagi - 7 malam..malam lak ada mmcm2 program, ada program nyanyi, kanak-kanak, persembahan dayak siap ada badut lagi.. Jannah, apa lagi, main air jer kejer dia dan mandi swimming pooll.. tak bagi mandi, menangis2 meronta2..kacau anak mama ni...tak takut airr.







[quote]
Shalia:jannah baru 9 bulan +++..8 Ogos 2007 ni baru 1 tahun…bila bergambar susah nak senyum,tapi bila tak amik gambar,tahu lak senyum.. mahal sangat…baru bertatih…
mumtrisyia : jomlah trisyia kita p jalan2 nak?? Kita plan sama2… suruh mama ngan ayah cuti..he..he..
dOd : thanks anti dila… mulut kecik, tapi ngomel jer lebih…
Sabrina@mamaAdam : seronok aunti mandi manda kat PD..jomlah Adam!!!mama pun nak gomol Adam..he..he..


[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net