**Nur Jannah & Ahmad Rizqi**

By: mAmA and ABaH Jannah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Saturday, 16-Jun-2007 16:35 Email | Share | | Bookmark
Heppy Father's Day..Untuk 1st year..

 
mAKAN kfc..ABAH BELANJA..
Favourite Jannah ni..



Ini adalah tahun pertama Jannah menyambut Hari Bapa bersama Abah..Syukur pada Allah kerana ditakdirkan insan bernama SYAHRIR BIN ARIS menjadi abah untuk Jannah..
Jannah sayang Abah..Mama sayang Abah..semua orang sayang Abah...
Terima kasih menjadi abah terbaik untuk Jannah.
. .



Selamat Hari Bapa,Hari Ayah,Hari Papa,Hari Daddy,Hari Abi dan segala panggilan untuk insan yang bergelar Abah di dunia ini...



[quote]
sabrina@mamaAdam : thanks auntie n adam…
mama_imansyahirah : best nyer dapat bunga ,penghantaran ke rumah lagi..thanks. .
`aza`~ummie afiq~ : thanks auntie. .
mama_afarmysara : thanks . . iena lecturer kat Kolej Komuniti Ledang johor ..
mumtrisyia : thanks auntie ..
Myra Max Henry Siwalette : thanks. .
Marlin : thanks...
mama D!h@ (D!aNa) : loan tak nak lagi, nak beli saham ader tak??
mama Iman+Nurin : thanks . .calebrate secara kecik2 jer...


Thursday, 14-Jun-2007 14:13 Email | Share | | Bookmark
Jannah demam lagi...

Aduiii peningnyer kepala Jannah !!..
Demam ni...
Minum susu,baru makan ubat erkk..
View all 18 photos...


Ciannyer anak mama..demam lagi. .Hari selasa 12 Jun mama ada meeting koop kat hotel Residence dan abah ada meeting kat Penang sampai ari Jumaat ni..so mama tinggalkan Jannah kat kg ngan nenek..hari rabu petang baru mama balik kg nak tengok si bucuk mama Jannah ..sampai jer kat umah, mama nampak Jannah merangkak mengejar ke arah mama..sahlahh demam rindu n demam nak dapat upah.. upah nak tumbuh gigi atas dan nak berjalan kott...Nenek kata Jannah demam sejak tengahari.asyik masukkan tangan dalam mulut jer...Makan ubat ok, pastu demam balik.. cian kat Jannah..tapi yang kelakarnya, demam2 tu pun masih maintain minat nak tengok buku. .pukul 3 pagi mama nak bagi ubat kat Jannah, dia merangkak cari buku dia..ha..ha..
Hari ni mama amik mc sebab kecian nak tinggalkan Jannah..nasib baik student dah tak de kelas, tengah minggu exam..so petang ni mama nak p klinikk.. Sabar ye Jannah..lagi 2 minggu mama ngan abah cuti 3 minggu..kalau tak de ape2 kita enjoyy .. kkk







Quote
~aza~'ummie afiq' : Ye ker auntie..cian kat Afiq..kan baru sambur birthday..tak pe lah..demam nak dapat upah..kata orang tua lah..makan ubat yer afiq..auntie n Jannah doakan sayang auntie ni Afiq sihat selalu kk. .muahhhzz..
Lindaz : Thanks auntie. .mama cakap ada benda yang dia tak beli lagi..kwang..kwang. .pssttt ni rahsia kita...jgn bagitau abah Jannah ..kkk..sayang auntie...muahhhz
mumtrisyia : betullah emma,bila nak demam tu mulalah risau, semua tak kena..sanggup cari ubat terbaik untuk anak…semoga diaorang akan ingat jasa kita kan, ,sebab tu syurga di tapak kaki ibu,,
sabrina@MamaAdam : dah ok dah Auntie. .memang dah tumbuh gigi 2 batang kat atas… thanks..
wanie~mama irfan : baca buku rajin, tapi makan ubat..fuhhss.. macam nak berperang… thanks auntie..
mama D!h@ (D!aNa) : thanks atas doa auntie tu,,muahhzzz
Shidha : demam rindu pun yer, demam nak tumbuh gigi pun yer..khayra sihat tak?? cepat2lah update auntie...
afarmysara : thanks yer. .umur mysara berapa?d.o.b?..


Thursday, 14-Jun-2007 09:27 Email | Share | | Bookmark
Just 4 you..sweetheart..


12 Jun - lepas balik dari meeting tu, mama pegi Alamanda sorang2..abah tak de..abah terus jer pi Penang..so mama pun shopping la..mula2 ckit,tapi lama-lama...kalau abah ader mesti mama tak macam ni..sebab abah akan jadi audit dalaman..Mama p Mother care,Moms Care,Anakku,City Toys,HallMark dll....Entahlah mama dah tak teragak nak beli untuk mama...kalau tak, harga barang2 Jannah tu bolehlah sambar handbag ker, kasut ke atau baju...tapi yang mama ingat ialah baju Jannah,walaupun baju Jannah dah melambak kat umah..ada yang tak pakai lagi pun ader...


Quote
Ibu afiq-ila : he..he. . kalaulah hubby mesti dia cakap "cukuplah..jangan beli banyak2",jannah cepat besar"..tapi zaman baby hanya sekali kann..bila lagi nak pakai...he..he..
Lindaz : ye ker..ishh tak perasan lak..kalau tak boleh kita jumpa kann. ..Iena ada kat situ dari kul 3-7 ptg...4 jam gitu..he..he..ini pun banyak brg shopping tak masuk dalam fp..takut abah Jannah tau. .pecah tembelang..ha..ha ..
mumtrisyia : tu yang kena senyap2 jer. .bila nak pakai baru keluar..tau2 dah ader . .nasib baik dia tak perasan, kalau perasan pandai2 jawablah…he..he…
mama D!h@ (D!aNa) : betullah Diana, tak boleh kawal,diluar kawalan …semuanyer cantik erk…


Friday, 8-Jun-2007 17:21 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday..10 months..Jannah adalah anugerah dariNya..

Menu hari ini...
Menu untuk jannah..Chicken Porridge claypot
Kasih seorang abah..
View all 27 photos...
Hari ni genap umur Jannah 10 bulan..Dunia Jannah yang semakin mencabar..tak pe sayang, mama ngan abah sentiasa ada disisi Jannah...kita sama2 tempuhi yer sayang... Mama ngan abah love you so muchhhhh..muahhhs...
Perkembangan Jannah :
1.Dah pandai tukar setting TV..tukar chanell,volume…
2.Dah pandai menyepahkan rumah..
3.Suka ajuk orang..mama kata jangan,dia kata ‘angan;..
4.Dah pandai mengagah..
5.suka jelir lidahhh
6.suka campak dan baling barang.
7.Suka joget dengar apa2 bunyian..tak kira lagu ker, azan ker …
8.dah berlajar jalan jatuh...

Kebetulan mama ngan abah nak beli barang dapur kat Giant Melaka, so calebrate birthday Jannah ni kat sana..cuma makan kecik2 jer...







[quote]
<< jeff >> : thanks …kerana sentiasa mengikuti perkembangan Jannah
Ouled Kenitra : bestnyer pantun. .tapi tak tau nak jawab lah yerr..kang merapu2 kang..
mumtrisyia : tu masa terkawal. .kadang2 nak kuar dari car seat. .lebih suka berdiri kat lantai kereta… he..he..
~aza~'ummie afiq' : [color=darkred]thanks auntie..mama ngan abah yang tolong habis kan. .[/color]
mama D!h@ (D!aNa) : [color=darkred]wah bestnyer Diana. .ada laman web dia tak??[/color]
mama danea : thanks. .rajin2 lah lawat fp jannah yang tak seberapa ni erk…
lieya : boleh,setakat yang mamajannah mampu ajar..tapi rasa nyer banyak lagi tak tahu. .he..he..bubur tu mama ngan abah yang tolong abis kan....mama kata tak elok untuk kesihatan..banyak betul ajinomoto dia. .he..he..

$weE+ 666
: thanks auntie zz… malu jannah auntie puji macam tu. .nanti inform erk..nak jadi AJK, jauh lak…
Indah : thanks..wah idea bagus tu..boleh difikirkan
Iena & kids : Banyak juga kita persamaan kita erk..Nama mama jannah pun Iena ..Dulu iena juger nak letakkan nama jannah: Nur Jannatul Aleeya..suka sangat. ..tapi hubby tak nak panjang2 sangat..tak kisahlah janji ada Nur Jannah...Thanks auntie Iena..semoga persahabatan ini akan kekal..


Thursday, 7-Jun-2007 18:36 Email | Share | | Bookmark
Jannah nak naik basikal lah mama..

mana gear ni??
Ohh kat sini rupanyer..
Ok..
View all 5 photos...
Kat Giant tu ada section basikal baby..abah cuba naikkan Jannah, suka lak..Nanti mama beli kan yer..!!! bila???


Pas tu main kat playground..



[quote]
mumtrisyia : belum pandai lagi..try duduk jer..eksyen ..he..he. .
wanie~mama irfan : tak beli pun sebab dia tak berapa nak ok..nak try cari kedai lain lahh. .
Indah : duduk jer..tak pandai lagi pun..gaya mesti lebih …yer ker ??beli kat reject shop kann..


[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net