**Nur Jannah & Ahmad Rizqi**

By: mAmA and ABaH Jannah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Friday, 29-Jun-2007 15:20 Email | Share | | Bookmark
Percubaan Pertama - Majalah Pa&Ma...

Masa ahad lalu, sedang Jannah sedang tidur, mama pun baca lah Pa&Ma yang lama2..tu yang teringin nak buat Janah jadi cover girl dalam majalah Pa&Ma..Gambar ni masa Jannah umur 5+++ bulan,,So, amacam kengkawan.OK tak????


Quote
:~aza~`ummie afiq ‘ :thanks auntie .. mama main2 jer tu…tak sangka lak..tu sekali dalam setahun..he..he..
Nisrina Azureen
: thanks ..awak pun aper kurangnyer..
$weE+ 666
: thanks auntie …fenririz dah kuar awal lagi dalam pa&ma dari jannah..so, creative gak..
mama D!h@ (D!aNa)
: thanks ..boleh.. edisi awal tahun depan nak??
Mamatrisyia
: cuba?? Tak layak lagi tu..kang sapa nak ngajor anak murid den tu..

lieya
:thanks auntie.. alah tu masa 5 bulan ..la ni tak do jer..dia campak ader lah…
mamafarhan
: ha..ha.. nak tergelak ina baca ..kecian kat anak2 kita erk..tak per lah..kita buat majalah sendiri..
mama_ImanSyahirah
: thanks.. alamak.,,dah abis ler..edisi terhad..he..he..


Sunday, 24-Jun-2007 05:40 Email | Share | | Bookmark
Aktiviti hari minggu -BERKEBUN

Tengok,rajinnyer abah Jannah!!
Bestnyer dapat melihat panorama di luar rumah..
Pintu pagar ni tertutup lak..
View all 29 photos...
Abah Jannah memang minat berkebun. .terutama sekali bunga2 dan pokok & daun hijau..mama pulak tak minat berkebun,tapi suka rumah cantik..ngelatlah mama ni.. .
Mama bagi jannah change untuk temankan abah berkebun..mama letakkan jannah dalam walker..bestnyer, dapat ke sana -sini...






Wednesday, 20-Jun-2007 15:10 Email | Share | | Bookmark
Jannah si tudung merah

Alahai..sejuk mata memandang..
Jannah situdung merah..
Sejuk perut mama mengandung..Insyallah..
View all 6 photos...
Ni gambar yang sempat disnap oleh mama semasa dirumah nenek..semoga Jannah menjadi anak yang solehah ..aminnn..





Wednesday, 20-Jun-2007 15:08 Email | Share | | Bookmark
Hadiah dari kami..

eee..apa tu???
Cuba dulu...
wahh bestnyer..
View all 9 photos...
Masa fathers Day ari tu, mama ngan abah belikan Jannah walk n ride Fisher Price untuk Jannah supaya Jannah boleh berlajar berjalan...mama ngan abah plan nak bawa jannah p tempat yang lapang...kecian berlajar kat umah,macam tak cukup tanah jerkk..





Wednesday, 20-Jun-2007 14:37 Email | Share | | Bookmark
Tahniah untuk Aunti Munira..

Dah tunggu depan pagar...
tak sabar nak pergi ni...
lama lagi ker nak samapi ni...
View all 6 photos...
Minggu lepas ,hari father's day: mama,abah n Jannah p melawat auntie munirah..baby auntie Munirah bernama Muhammad Ariff, berat 3.1 kg, lahir pada 04.06.07(tarikh kahwin mama ngan abah)..Tahniah untuk mereka...comel sangattt..









[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net