**Nur Jannah & Ahmad Rizqi**

By: mAmA and ABaH Jannah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Thursday, 19-Jul-2007 04:50 Email | Share | | Bookmark
Dunia ini Jannah yang punyer..

practice make perfect!!..
kan dah kener dokong ngan abah..
jannah yang eksyen dapat jalan..
View all 7 photos...

Actually, genap umur jannah 11 bulan ari tu (8 Julai 2007), anak mama ni dah boleh jalan…Yahoo!!!walaupun jalan masih terkenkang2, tetapi dengan yakin dan berani jannah melangkah.. mama tak pernah nampak pun Jannah takut nak memulakan langkah..

Selasa lepas. Mama ngan abah bawa jannah p makan pizza hut muar..apa lagi Jannah, mula2 ok jer, pas tu dah gelisah..nak berjalan.. mama lepaskan jannah dengan pengawasan..Jannah pun gembira yang amat sangat dapat berjalan..akak2 yang kejer kat pizza hut tu beriya2 mendokong jannah..diam lak si Jannah ni..tak de meronta2..kalau dengan mama, dah lamer meronta2 nak turun…
p/s :mama gembira bercampur sedih..gembira kerana Jannah dah semakin membesar dan bijak , sedih kerana jannah bukan seperti dulu…








Tuesday, 17-Jul-2007 15:25 Email | Share | | Bookmark
Back dated entry : Carefour Batu Pahat (1 Julai 2007)

Mama.abah ngan Jannah p carrefour batu pahat untuk beli barang2 dapur tok mak..pagi2 tu Jannah dah tolong bersepahkan umah tok mak...





Wednesday, 11-Jul-2007 10:58 Email | Share | | Bookmark
MOMMIES & BABIES DAY OUT - 8 JULAI 2007 (PART 2 )

 
 
 
View all 4 photos...
Semua photo2 ni adalah hasil kerja CT ..memang cantik!!!




SKIMA JAWAPAN
Ouled Kenitra :Alamak, macamana nak jawab ni erk..tak reti..
Siti Ruzaimah :Thanks auntie..pink tu favourite mama jannah..jannah tak kisah…he..he..Insyallah , we meet again..
zubye:Thanks..
mama eirdyna :Jannah dah 11 bulan, 8 Ogos ni satu tahun ..
mamadarwisy: Hepi dapat jumpa kengkawan lah auntie..lain kali meh lah joint…
lieya : Kalau dapat bergambar ngan damia dan mirza lagi da boom kan auntie lieya..thanks..
Mommy Najeeb
:Thanks auntie…
Indah : Indah pun chomel gakk!!
mama Iman+Nurin : Thanks auntie..memang best..dapat jumpa kengkawan semua ngan mommies and daddies..lain kali jomlah joint erk…boleh jumpa nurin ngan iman erk..
Lindaz : Mesti vogue auntie..penampilan mesti kene jaga ..he..he..
mamafarhan ; Thanks auntie..emily pun aper kurangnyer..iena dah dapat cd dari CT..cantik2 ..
`aza`~ummie afiq~ : Thanks..sekali sekala auntie bergaya..nanti kita akan jumpa erk..


Monday, 9-Jul-2007 09:54 Email | Share | | Bookmark
MOMMIES & BABIES DAY OUT - 8 JULAI 2007

 
 
 
View all 56 photos...
Akhirnyer hari yang dinantikan tiba jua..dengan cuaca yang indah, makanan yang sedap2, baby yang comel2 dan mommies and dadiess yang sporting, maka inilah hasilnyer...
tahniah kepada AJK yang telah berjaya menjalankan gathering ini exs Surya, Hirda, Sabrina dan kengkawan2 lain..AAAAAAA untuk mereka...
Hopefully akan diadakan lagi...
Yang penting kita ENjoyyy!!!!



Surya,thanks sebab membenarkan proses cilok dilakukan dengan jayanyer..











Sunday, 8-Jul-2007 04:14 Email | Share | | Bookmark
Heppy 11 months..


Anak mama dah masuk 11 bulan..mujur ader gathering, so mama ngan abah anggap calebrate sekali ngan birthday jannah 11 bulan...anggaplah baju yang jannah pakai pada hari gathering tu adalah hadiah dari mama ngan abah erk..he..he.. Mama dan abah doakan agar jannah membesar menjadi anak yang baik hati dan taat pada Allah,ibu bapa, agama dan bangsa serta negara ( macam cogankata hari merdeka jer)..Kami sayang Jannah..teramat sayang...Perkembangan Jannah :
1.Dah pandai tarik laci cabinet, peti ais
2.Dah pandai kuatkan volum tv, on kan radio kat kereta..tekan remote tukar channel
3.bangun pagi suka memeriksa sekeliling rumah, masuk bilik, keluar bilik,pergi ruang tamu ..macam pengawas lak
4.kedekut pada barang yang disukai exs bantal busuk dia..sanggup heret tak bagi orang amik
5.Dah pandai mengagah mama ngan abah
6.Dah boleh jalan walaupun terenti2..
7.Dah pandai sebut “bear’, “fish”..walaupun tak berapa jelas..



[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net